Levenskunst

Vind de levenswijsheid in jezelf

Levenskunst is al oud, het is een filosofie die al vijf eeuwen voor Christus bestond. Levenskunst is geen hype, is niet zweverig en geen bedenksel van deze tijd. Levenskunst gaat over alle aspecten van het leven. Gaat over verbinding en biedt tegenwicht aan de illusie van maakbaarheid van het leven en van alleen maar heppie de peppie te moeten zijn.

Levenskunst gaat onder meer om thema’s als vriendschap, eenzaamheid, vrijheid, verbondenheid, maakbaarheid en aandacht. Het gaat om het zinvolle leven waarbij je jezelf vragen kunt stellen als ‘wie ben ik’ ‘waarom ben ik op aarde’ en ‘wat heb ik te bieden’.

Geluk is voor veel mensen een belangrijk thema in het leven. Wat is geluk? Wat is geluk voor jou? En hoe vind je dat geluk? En wanneer bén je eigenlijk gelukkig? Uit studies komt naar voren dat een drietal thema’s belangrijk zijn voor ons geluk: persoonlijke ontwikkeling, zingeving en goede sociale relaties.

En wat doe ik als coach? Coaching, kort gezegd, is begeleiding van mensen op basis van gelijkwaardigheid die toekomstgericht en concreet is en waarbij de zelfwerkzaamheid van jou centraal staat.

Op basis van gelijkwaardigheid. De oplossing voor jouw probleem komt uit jezelf. Ik help je om deze te vinden en te zien, maar ik vertel je nooit hoe je dit moet doen.

Ik heb geen pasklare oplossing, door mijn opdrachten, vragen en observaties word jij jouw eigen levenskunstenaar.

Jij moet aan het werk.

Hierbij is een van mijn regels ‘als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’.

Zo simpel is het. En tegelijkertijd ook zo moeilijk, want veranderen kost tijd en moeite. Jij doet het werk, en ik zorg voor ondersteuning.

Je kunt kiezen voor mijn online traject ‘Levenskunst’ . Je ontvangt dan in negen weken evenzoveel opdrachten die de lichte en donkere kanten van jouw leven laten zien. De opdrachten schrijf ik speciaal voor jou en je krijgt persoonlijke feedback. Ik heb hier een gratis ebook over geschreven met alle informatie. Het voordeel voor jou is dat dit traject geheel online is. Je volgt dit waar en wanneer jij dat wil.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om losse één op één sessies bij mij te volgen. Ik kom dan naar jou, of we spreken af in de natuur. Ook is het mogelijk te kiezen voor het online traject en dan één of meerdere sessies met mij persoonlijk te nemen.

Tarieven (ex BTW):

Online coachtraject ‘Levenskunst’ €375,-

Losse sessies van één tot anderhalf uur €75,-

Wil je het gratis e-book ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@leafritueelbegeleiding.nl ovv van ‘Levenskunst’

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top