Rouwbegeleiding

Rouw en verdriet. Veel mensen praten er niet graag over. Durven de ruimte niet te nemen om hun verdriet te uiten. Denken dat ze niet ‘normaal’ zijn als ze na een verlies of een overlijden niet meer ‘de oude’ worden en maar verdrietig blijven.

Ik kan je vertellen dat je gevoel heel normaal is. De oude word je niet meer, maar je verdriet kan wel verweven worden met je nieuwe zelf.

Ik luister heel graag naar je verhaal en kan een stukje met je meelopen op jouw pad van rouw. Je op de juiste weg zetten, een steunende hand in je rug zijn. Ik doe dat door naar jou te luisteren, door je creatieve werkvormen aan te bieden en door je, letterlijk, in beweging te brengen.

Hoe gaat mijn begeleiding in zijn werk?

Jij belt mij om te vertellen dat je begeleiding van mij nodig hebt. Ik luister naar je verhaal en we plannen een datum voor een intake. Tijdens die intake vertel jij mij wat je van mij nodig hebt, en ik vertel jou of en hoe ik hieraan kan voldoen. We spreken af hoeveel sessies je nodig denkt te hebben en bespreken globaal wat je kunt verwachten. Ik stuur je de algemene voorwaarden en we tekenen allebei een overeenkomst van begeleiding.

Ik kom tijdens de sessies naar jou toe, of we spreken ergens af

Neem contact met met op als je hier behoefte aan hebt

Een sessie duurt één tot anderhalf uur en kost €85,- (inclusief BTW) per keer

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top