Burn out coach voor zorgmedewerkers

Het ziekteverzuim bij zorgmedewerkers is hoog, heel hoog. Niet gek na de afgelopen tijd. Maar ook vóór corona waren deze cijfers schrikbarend hoog.

Het verloop in werk is hoog. In geen een beroepsgroep hoor je zo vaak dat mensen op zoek gaan naar ander werk.

Maar ook…. in geen een beroepsgroep hebben mensen zo bewust voor dit beroep gekozen. Je koos niet voor de zorg omdat je rijk wilde worden. Je koos niet voor de zorg omdat je fijne werktijden wilde. Je koos niet voor de zorg omdat je een makkelijk beroep wilde.

Nee, je koos om heel andere redenen voor werken in de zorg. Je wilde werken met mensen. Je wilde het verschil maken. Je wilde van betekenis zijn.

En nu……… zit je misschien thuis met een fikse burn out. Of ga je iedere dag met lood in je schoenen naar je werk en is je werkplezier ver te zoeken.

Misschien denk je dat dit gevoel komt door mismanagement in de zorg. Door steeds maar weer nieuwe regels en bezuinigingen. Door collega’s die hun werk niet goed doen. Dat kan zeker allemaal bijdragen aan jouw gevoel. Maar als je écht uit die burn out wil moet je naar jezelf kijken. Wat kan JIJ doen, waar zit JOUW stuk.

Ik help je dit te onderzoeken en hiermee aan de slag te gaan. Neem contact met me op voor de mogelijkheden

Posts created 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top