Blessing Way Babyshower

Ben je zwanger, of wil je iets plannen voor een zwangere, en wil je graag een andere babyshower dan standaard? Een babyshower die, letterlijk, draait om jou en de vrouwen in je leven? Je moeder, schoonmoeder, grootmoeder, zus, tante, nicht, vriendin. Kortom; alle vrouwen die voor jou betekenis hebben zijn welkom om je te ondersteunen en welkom te heten op je pad als moeder.

Denk dan eens aan een Blessing Way. Een Blessing Way heet je welkom op je pad als moeder. Als je voor de eerste (of tweede of zesde) keer zwanger bent komen er best wel wat onzekerheden op je pad. Kun je dat wel, dat bevallen? En moeder zijn, hoe gaat dat? Een Blessing Way is een oude ceremonie uit de Indiaanse Navajo traditie. Het draait om de overgang van vrouw naar moeder en gaat over ondersteunen en verrijken van de zwangere vrouw. Je maakt een cirkel van vertrouwde vrouwen om je heen die je liefde en aandacht geven. Deze vrouwen hoeven zeker niet zelf moeder te zijn om wijsheid en kracht te geven.

Een traditionele babyshower draait om de baby, een Blessing Way draait om de moeder. Je gasten hoeven geen cadeautjes voor de baby mee te nemen. De Blessing Way is het cadeau voor jou. Een goede tijd voor een Blessing Way is rondom de zevende maand van je zwangerschap. Je voelt je dan, meestal, nog fit genoeg en hebt voldoende bewegingsvrijheid om de ceremonie te ondergaan.

De Blessing Way kan plaatsvinden bij jou thuis, of op een door jou uitgezochte locatie. Buiten is heel fijn, maar helaas niet altijd realiseerbaar.

Het ritueel zou er als volgt uit kunnen zien:

 • Na binnenkomst neem je plaats in de cirkel van vrouwen, jij bent het letterlijke middelpunt
 • Onder mijn leiding ontmoeten en verbinden jullie met elkaar
 • Je ontvangt kracht, positiviteit en ondersteuning van de vrouwen om je heen
 • Iedereen maakt iets voor jou om kracht uit te halen tijdens de bevalling. Bijvoorbeeld een vlaggenlijn waarvan iedere vrouw een vlaggetje maakt. Beschilderde stenen met een wens. Een kralenketting met wensen voor jou en je kindje. Kaarsen (van soja was) om te branden tijdens je bevalling, voor jou en je vrouwencirkel
 • Je krijgt een heerlijke hand- en/of voetmassage terwijl de vrouwen om je heen positieve verhalen over hun zwangerschap en bevalling vertellen
 • Natuurlijk heb ik nog veel meer ideeën, iedere Blessing Way is uniek omdat jij uniek bent. Een Blessing Way is nooit standaard, ik maak deze speciaal voor jou.
 • In ieder geval draait alles om vrouwelijke verbinding, liefde en wijsheid en ga jij met nog meer zelfvertrouwen de laatste weken van je zwangerschap en je bevalling in.

Denk je nu ‘ja dat wil ik’, of denk je ‘dat is echt iets voor mijn dochter, vriendin, of andere dierbare zwangere’ neem dan contact met me op voor de details.

Wat krijg je:

 • Een complete Blessing Way ceremonie
 • Alle materialen voor de activiteiten
 • Een persoonlijk aandenken aan de ceremonie
 • Een prachtige, bijzondere ervaring en voorbereiding op je bevalling en moederschap

NB: voor eten en drinken zorg je zelf. Traditioneel neemt iedere vrouw iets mee om samen te eten en te drinken. Uiteraard hou ik rekening met eventuele regels rondom Corona

Tarief (ex BTW):

 • tot acht vrouwen (inclusief aanstaande moeder) €395,-
 • Wil je meer vrouwen om je heen dan kan dat natuurlijk en dan komt er per vrouw €30,- bij
 • Inclusief reiskosten tot een straal van 25 km rondom Sittard, daarna 28ct per km

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top